2017 een mooi agility jaar

Het absolute hoogtepunt van 2017 was het behalen van de Nederlandse kampioenstitel met Clive. Een titel waar lang op hebben gewacht en vaak dichtbij waren. Elk jaar dat we mee hebben gedaan aan de pré selectie konden we ons moeiteloos kwalificeren voor de finale. Dit jaar waren de regels aangepast en konden we dankzij een goed voorseizoen de pré selectie overslaan. Uiteindelijk een dik verdiende titel dus.

Helaas dit jaar geen WK deelname voor Clive en mij, bij de selecties wisselden pech en domme fouten elkaar af waardoor een reserverol voor het team het maximale was.

Met Clive verder ook nog de eerste Marcel van der Pol Bokaal gewonnen en als afsluiter van 2017 voor de derde keer BCCN kampioen geworden.

2017 was ook het jaar van het debuut van Flo in agility. Sneller dan verwacht 5 uitmuntends gehaald om te promoveren naar graad 2. Meer indruk heeft de manier waarop op me gemaakt, 5 eerste plaatsen met regelmatig snelheden van boven de 6 meter p/s! Flo en ik hebben nog een lange weg te gaan om een goed team te worden maar de potentie is er.

 

 

 

Naast het lopen met mijn eigen honden ook weer heerlijk les gegeven tijdens de zomermaanden en diverse workshops gegeven.

Al met al een mooi jaar, benieuwd wat 2018 gaat brengen.